За нас

Sevroll-System Sp. z o.o. е производител на алуминиеви системи и механизми за плъзгащи гардеробни и преходни, чупещи и шарнирни врати. Фирмата е създадена през 1996 година в Полша. Реализира продажби на международно ниво и от 2004 година е на българския пазар , представяйки се чрез Севролл България ООД / дъщерна фирма на Sevroll-System Sp. z o.o. /ПОЛША/ с 50 процента Българско дялово участие/.

 

Механизмите SEVROLL се отличават с изключително лесен монтаж, оригинален дизайн, стил, ергономичност и доживотна гаранция на ролките.

Също така ви предлагаме програма Композитор за разкрой на детайлите за вратите.

 

Sevroll-System Sp. z o.o.

Утвърдена марка

 Sevroll е марка със силни позиции на вътрешния и международния пазар днес. Марката стана разпознаваема благодарение на висококачествени продукти и постигна стабилност благодарение на последователна търговска и маркетингова политика. Благодарение на доверието на нашите партньори, позициите на Sevroll на пазара продължават да се укрепват. Sevroll-System Sp. z o.o. е безспорен лидер в своя бранш. Това се потвърждава от множество награди, Diament Meblarstwa, Produkt Roku Meble Plus, Hit Produkcji Mebli. /ПОЛША/. Професионалният екип от 110 души на Sevroll се ръководи много години от един и същ Управителен съвет . Благодарение на неговите решения Sevroll-System Sp. z o.o. се свързва с висококачествени продукти на разумна цена. Резултатът от сътрудничеството на огромен брой търговски партньори със Sevroll-System Sp. z o.o.. е изключително печеливш. Групата Sevroll-System успешно продава чрез над 300 бизнес партньори в индустрията за аксесоари за мебели своите продукти в Полша и над 30 други страни в Европа, Азия, Африка и Америка. Подхождаме индивидуално към всеки наш партньор. Ние се променяме заедно с изискванията и нуждите на нашите клиенти. Създаваме нови продукти в мебелната индустрията, позволявайки на нашите бизнес партньори да постигнат конкурентно предимство. От 1996 г. сме внедрили много иновативни решения в ключови сфери на нашата дейност. Усъвършенствахме ролковите си механизми до уникалност, давайки им доживотна гаранция. Разполагайки с най-богатия избор от системи на пазара, ние разработихме най-интуитивната и най-често използвана програма за проектиране на врати от мебелисти - Compositor, както и създадохме уникален в европейски мащаб обучителен център. Фирмата разполага със собствена, модерно управлявана складова база и пълен транспортен парк. Високото качество на системите се характеризира с надеждност, лесен монтаж, безопасност при използване и функционалност. Това се потвърждава от множество права върху индустриални дизайни и патентни права. Бяхме първите на пазара, които покриваме необходимите изисквания за доживотна гаранция. Постигаме високо качество на продуктите благодарение на:

  • проектиране, при което екип от специалисти създава нови продукти
  • създаване на прототипи, които ви позволяват да определите функционалността и точния дизайн
  • тестване на нови продукти, за да може да се определи експлоатационният им живот
  • непрекъснат контрол, както по време на производствения процес, така и след неговото приключване.

Благодарение на тези дейности, ние можем да предоставим дълга, 5 години гаранция на всички елементи от системите за врати! За да отговорим на нуждите на нашите клиенти сме подготвили богат каталог, който непрекъснато се допълва с нови решения. Офертата включва 35 системи, разнообразни по предназначение и конструкция. Те са подредени в три основни групи като: плъзгащи /гардеробни и преходни/, чупещи и врати на панти.

Доживотна гаранция на ролките.

Доживотната гаранция обхваща всички ролки за плъзгащи се врати Sevroll, маркирани в зелено. Гаранцията означава, че горната и долната количка са изработени от висококачествена стомана, устойчива на изкривяване. Съчмените лагери, произведени по технологията SmoothTEC, осигуряват тиха и стабилна работа. Количките са с пръстен предпазващ от прах, което осигурява дълготрайна експлоатация. Профилът на ролката е идеално гладък, благодарение на уникалния химичен състав на материала и специалната технология на изработка. Можете да разпознаете оригиналният продукт по зеления пръстен. Доживотната гаранция на ролковите елементи важи за монтаж на цялостна система Sevroll.